IDI167

התרגשות בבורסה: גלריית התכשיטים של מכון היהלומים תיפתח מחר לקהל הרחב

הגלריה ברחוב זיסמן שלום 3 ברמת גן, תיפתח מחר (חמישי, 25 במאי) לקהל חובבי התכשיטים בישראל, שיוכלו לראשונה לרכוש תכשיטי יהלומים ישירות ממותגי יהלומים מובילים בבורסה, לחסוך עמלות תיווך, וללמוד מקרוב על עולם היהלומים.
 
אתמול (שלישי) נערך אירוע קביעת מזוזה בגלריה, בהשתתפות בכירי המכון וענף היהלומים, ומוזמנים רבים נוספים מהבורסה. הערב (רביעי) בשעה 19:00 יתקיים אירוע חגיגי להשקת הגלריה, בנוכחות בכירי הענף, סלבריטאים ומוזמנים. השקת הגלריה לוותה בקמפיין תקשורתי ועניין רב. 
 

IDI003

IDI191

יו"ר מכון היהלומים, ארנון יובל, נשא דברים באירוע, ואמר כי "אנחנו מצויים בתקופה לא פשוטה, שדורשת חשיבה איך לפתח את הענף. אנו במכון היהלומים, מחפשים כל הזמן רעיונות שיווק חדשים, ופועלים למציאת פלטפורמות מכירה לצרכן-הקצה. מתחם התכשיטים החדש הוא חוליה נוספת במאמצים האלו, שתשרת אתכם, היהלומנים".
 

IDI120

IDI115

 
מנכ"ל המכון, אביאל אליה, ציין "החזון שלנו היה לפתוח מתחם תכשיטים, שיציג את הפנים הנוצצות של הענף, ובו בזמן את ההיסטוריה המפוארת שלו".
 

IDI100

IDI155

 
לאירוע קביעת המזוזה הגיעו מוזמנים רבים מהבורסה, והורגשה התפעלות בקרב הנוכחים מהמיזם החדש, והראשון מסוגו בישראל. 
 

IDI099

IDI186

IDI202

 
הגלריה הוא פרויקט חדשני ויוקרתי שיזם והקים מכון היהלומים הישראלי. הגלריה תארח דוכנים של 15 מותגי תכשיטים מובילים מהבורסה, המציעים מגוון רחב של יהלומים ותכשיטי אופנה ויוקרה, מטבעות אירוסין עד עגילים, שרשרות וצמידים. החברות המציגות בגלריה גם יציעו למבקרים לעצב תכשיטים בהתאמה אישית. מכון היהלומים יזם והקים את הגלריה, כדי לחשוף את הקהל הישראלי למותגי יהלומים מהבורסה, ולאפשר לו לחסוך את פערי התיווך, ולרכוש תכשיטי יהלומים טבעיים ישירות מהיהלומן – מהמכרה לתכשיט. 
 

IDI204

IDI189

IDI206

 
הגלריה תארח בסך הכל 15 מותגי יהלומים מובילים מישראל, שימכרו תכשיטי יוקרה ישירות לצרכן. כל החברות המציגות בגלריה הן בעלות שם ומוניטין עולמיים, ויציגו זו לצד זו במתחם היוקרתי.
 
החברות המציגות בגלריה:
 
בי דיאמונדס – be diamonds
אריס – Aris
בן וגיא תכשיטים – B&G Jewelers
ברסלטי – Braceleti
דיאמונד פלייס – Diamond Place
גד קולקשיין – Gad Collection
גל דיאמונדס – Gal Diamonds
אי.די.סי – IDC – Israel Diamond Center
אינפיניטי – Infinity
תכשיטי מאימונד – Maymond Jewelry
מירי ליאור – Miri Lior
מוטי גנץ תכשיטים בע"מ – Moti Ganz Jewelry
פרוטאה קולקשיין – Protea Collection ltd
תעשיית היהלומים הישראלית – The Israel Diamond Industry.
 
את דוכן "תעשיית היהלומים הישראלית" מקדם מכון היהלומים באמצעות זכיין, וכל חברי הבורסה יוכלו להציג בו תכשיטים.
 
יהלומנים המעוניינים להציג את התכשיטים שלהם בדוכן של מכון היהלומים, מוזמנים לפנות ללירז ממכון היהלומים:
טלפון:03-7754621
 
 

photo 6010291837643897393 y

photo 6010291837643897403 y

photo 6010291837643897397 y

photo 6010291837643897413 y

photo 6010291837643897392 y

photo 6010291837643897399 y

photo 6010291837643897401 y

 
בגלריה יפעל גם מרכז המבקרים של תעשיית היהלומים הישראלית, הכולל ויטרינות להשכרה, שבהן ניתן להציג תכשיטים וחפצי אמנות. מרכז המבקרים כולל גם מוזיאון דיגיטלי של ענף היהלומים, הכולל מולטימדיה ועמדות לימוד אינטראקטיביות, סרטונים, תמונות, מצגות והסברים. במוזיאון יוקרן בין היתר סרטון מושקע על גבי מסך גדול, שמלמד על ראשית תעשיית היהלומים בישראל, על יהלומים טבעיים, ועל היתרונות הגלומים בקניית תכשיטים ישיר מהמקור, היהלומן. עמדות הלימוד יספקו לכל מבקר – צרכני תכשיטים מנוסים או צעירים שרוכשים תכשיט לראשונה – מידע רב וחשוב על יהלומים, שעוזר להבין את ההיבטים השונים של איכות היהלום, על מנת לקבל החלטת קנייה נכונה.
 
המתחם יכלול גם עמדות של של צורף תכשיטים ומשבץ מומחה, המציעים למבקרים הצצה לעולם הצורפות והתכשיטים. הצורף והמשבץ יעזרו למבקרים לעצב תכשיטים בהתאמה מושלמת לטעמם האישי, וכן יציעו שורה של שירותים משלימים, כולל תיקון, תחזוקה וניקיון תכשיטים. 
 

photo 6010291837643897406 y

 

כדי להשלים את חווית הקנייה היוקרתית, יפעל בגלריה בית קפה קטן ואיכותי. כל אלו, נועדו להבטיח למבקרים חוויה אקסקלוסיבית, אמינה ובטוחה, תחת חותמת האיכות והאמינות של מכון היהלומים הישראלי.

בהצלחה לכל המשתתפים!

הגלריה מבית IDI יושבת ברחוב שלום זיסמן 3 ברמת גן.

הגלריה תפעל בימים ראשון עד חמישי בשעות 10:00-18:00, ובימי שישי וערבי חג בשעות 10:00-13:00. 

כתבות נוספות בנושא

דילוג לתוכן