עשוי יהלום כחול יוצא דופן במשקל 39.34 קרט, מסוג IIb, עשוי לגרוף עד 64 מיליון דולר לאחר שילוטש, כך דווח ב-IDEX Online. יהלום הגלם הכחול הנדיר, שנכרה במכרה קולינן (Cullinan) בדרום אפריקה, יימכר במכרז מיוחד של חברת פטרה (Petra) ביולי 2021. עד אז, היהלום יוצג באנטוורפן, דובאי, הונג קונג וניו יורק.

עורך הבלוג Jeweler Blog, הווארד כהן, ציין על פי אותו דיווח כי ניתן להשוות את יהלום הגלם שמשקלו 39.34 קרט, ליהלום אחר מאותו מכרה – "הירח הכחול של ג'וזפין" (The Blue Moon of Josephine). "הירח הכחול" התגלה כיהלום גלם כחול במשקל 29.6 קרט, שהופק בשנת 2014. הוא נרכש על ידי קורה אינטרנשיונל (Cora International) תמורת 25.6 מיליון דולר, ולוטש ליהלום פנסי ויויד כחול במשקל 12.03 קרט, ללא פגמים ובליטוש כרית. אותו יהלום נמכר על ידי סותבי'ס (Sotheby's) למיליארדר מהונג קונג, ג'וזף לאו (Joseph Lau), תמורת 48.5 מיליון דולר.

היהלום הנוכחי גדול יותר. אם ייאבד חלק דומה במהלך הליטוש (59%), משקלו של היהלום המלוטש יהיה 16 קרט לפחות. ואם ישמור על אותה רמת מחירים, כ-4 מיליון דולר לקרט, מחירו עשוי להגיע ל-64 מיליון דולר.