ענקית התכשיטים טיפאני ושות' (Tiffany & Co) חתמה על הסכם חסות עם האלופה הטרייה של אליפות ארה"ב הפתוחה בטניס, אמה רדוקנו (Emma Raducanu) בת ה-18, שהיממה לאחרונה את חובבי הטניס בעולם, כשזכתה באחד מ-4 הטורנירים החשובים של השנה, שאליו הגיעה אלמונית למדי. רדוקנו היא הבריטית הראשונה שזוכה בתואר מאז שנת 1977, כך דווח ב-IDEX Online.

רדוקנו, שסיימה לאחרונה בית ספר תיכון, כבשה את לב הצופים על המגרש, וגם במסיבת עיתונאים, שאליה הגיעה עם טבעת, צמיד, תליון ועגילי יהלומים של טיפאני'ס. היא חתמה לאחרונה על חסויות גם עם נייקי ויצרנית מחבטי הטניס ווילסון, והופיעה החודש בין היתר על שער מגזין ווג בבריטניה.

אלופת הטניס הצעירה מצטרפת לפרזנטורים החדשים של טיפאני'ס: הזוג החזק של עולם הבידור, ביונסה וג'יי-זי, והשחקנית אנה טיילור-ג'וי, כוכבת סדרת הלהיט של נטפליס, "גמביט המלכה".