ענקית התכשיטים טיפאני ושות' (Tiffany & Co) זכתה בתביעה שהגישה לבית משפט נגד אתרים המתחזים לטיפאני, ותפוצה על ידם בסכום כולל של כ-12 מיליון דולר, כך דווח ב-IDEX Online.
לדברי חברת התכשיטים, 12 אתרים – ובהם tiffanyandco.net ו- tiffanyand.cn – "חיקו את האתר של טיפאני והונו את הצרכנים", כולל משיכת טראפיק בעקיפין דרך גוגל לאתרים המזויפים, במקום לאתר טיפאני המקורי.

על פי אחד המקורות, אותם אתרים מזויפים נרשמו בכמה מדינות, ובהן סין. במסמכים שהגישה לבית המשפט, טענה טיפאני כי היא "סובלת מהפרות יומיות ונמשכות של זכויות היוצרים שלה, מידי זייפנים ומפרי זכויות יוצרים".
על פי הפסיקה של בית המשפט המחוזי בדרום פלורידה, מיאמי, כל אחד מהאתרים המזויפים יפצה את טיפאני במיליון דולר, וכן ימסור לידיה את השליטה בדומיינים המזויפים.
