חברת טכנולוגיות היהלומים הישראלית שרין טכנולוגיות (Sarine Technologies) חברה לסטארט-אפ הישראלי Verto, ביצירת "פתרון להדמיית תכשיטים מהפכנית בתלת-ממד", המאפשר לקמעונאים להציג בפני לקוחות הדמיות וידאו מרהיבות בהתאמה אישית, ללא השקעת הון משמעותית.

בהודעה לעיתונות, מסרה שרין כי מדובר ב"שירות הדמיה ו-ויזואליזציה פשוט, אוטומטי ומשתלם ביותר […]". השירות נעזר בצילומים ממכשירי סמארט-פון על מנת ליצור תצוגות וידאו אינטראקטיביות ואיכותיות, המאפשרות ליצרני, סיטונאי וקמעונאי תכשיטים להציג בפני לקוחותיהם הדמיה ויזואלית איכותית ביותר של תכשיטים, וכן אפשרות לבחון את התכשיט מנקודות מבט שונות, ולהתאים אישית את סוג השיבוץ, את סוגי, גדלי וצבעי האבנים, וכן הלאה.

מנכ"ל שרין, דיוויד בלוק, אמר כי "הפתרון החדשני של Verto הוא משתלם ביותר, ויחזק את חווית הצרכן של הקמעונאים שלנו, בחנויות ואונליין […]". בלוק הוסיף כי שרין מאמינה שהכלי "יכול ליצור אפשרויות חדשות לשוק הקמעונאי, על בסיס מודל עסקי מושך מאוד, ללא צורך בהשקעת הון, הדרכות מורכבות של כוח אדם, וכו'".