חברת טכנולוגיות היהלומים הישראלית שרין טכנולוגיות (Sarine Technologies) הודיעה כי NEW ART CIMA "היא הרשת הקמעונאית הראשונה ביפן שתטמיע את פתרון Sarine Diamond JourneyTM".

הפתרון הטכנולוגי החדש של שרין מציג "את הטרנספורמציה של היהלום, ממצבו המקורי הגולמי ועד לצורתו המלוטשת", כולל הצגת מודל תלת-ממדי של יהלום הגלם המקורי, שהצרכן יכול לראות ולגעת בו, וכן דו"ח דיגיטלי המציג את הטרנספורמציה שעבר מיהלום גלם למלוטש. NEW ART CIMA היא רשת קמעונאית מובילה של תכשיטי נישואין, ותהיה הראשונה ביפן שתטמיע את הטכנולוגיה החדשנית.

מנכ"ל שרין, דיוויד בלוק (David Block), אמר בתגובה כי "[…] כל יהלום הוא אבן יוצאת דופן בעלת סיפור משלה. אנחנו נרגשים שביכולתנו להדגיש את השוני בין יהלומים, על ידי העברת סיפור המסע הייחודי של כל יהלום, ולספק ערך מוסף בהרבה למדדי ה-4C המסורתיים […]".